Cookiekage med Dumle-karameller

4. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Er du vild med de bløde Dumle-karameller, vil du elske denne saftige cookiekage, der hurtigt bliver en favorit hos både små og store slikmunde!

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet bageform, ca. 28 x 18 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir i bunden af bageformen.
Pisk smør, sukker, vaniljesukker, bagepulver, sirup, mel og salt sammen med en elpisker i en skål til en cremet dej.
Hak chokoladen groft, og rør den i dejen.
Pres dejen ud i formen i et jævnt lag. Skær karamellerne i mindre stykker, fordel dem over dejen, og pres dem let ned i dejen.
Bag kagen i ovnen i 15-17 minutter, til overfladen og kanten er let gylden – kagen skal stadig virke ubagt i midten. Tag kagen ud, og afkøl den på en bagerist i ca. 15 minutter. Skær herefter kagen ud i ca. 12 firkantede stykker, og afkøl dem helt inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar