Cookiebarer med havregryn og to slags chokolade
31. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Barerne er let sprøde på toppen og dejligt bløde i midten – og så er de fyldt med både mørk chokolade og mælkechokolade.
Bemærk
Hviletid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet bageform, 33 x 23 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°, og læg bagepapir i bageformen.
Bland havregryn, mel, brun farin, sukker, vaniljesukker, natron og flagesalt i en skål. Tilsæt olie og æg, og rør dejen sammen til den er ensartet, men stadig smuldrer.
Hak de 2 slags chokolade groft, og vend ⅔ af chokoladen i dejen.
Tryk dejen ud i formen i et jævnt lag, og drys den resterende chokolade over dejen. Drys evt. med lidt ekstra flagesalt.
Bag kagen i ovnen i 18-20 minutter, til den har sat sig i kanterne og er let gylden.
Afkøl kagen på en bagerist, og sæt den herefter på køl i mindst 2 timer. Skær kagen i 24 barer inden servering.
Tip!
Du kan bruge lige den type chokolade, som du elsker mest. Prøv evt. chokolade med orangesmag, chokolade med karamel eller hvid chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk