Cookiebarer med havregryn og to slags chokolade

31. august 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Barerne er let sprøde på toppen og dejligt bløde i midten – og så er de fyldt med både mørk chokolade og mælkechokolade.

Bemærk
Hviletid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet bageform, 33 x 23 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°, og læg bagepapir i bageformen.
Bland havregryn, mel, brun farin, sukker, vaniljesukker, natron og flagesalt i en skål. Tilsæt olie og æg, og rør dejen sammen til den er ensartet, men stadig smuldrer.
Hak de 2 slags chokolade groft, og vend ⅔ af chokoladen i dejen.
Tryk dejen ud i formen i et jævnt lag, og drys den resterende chokolade over dejen. Drys evt. med lidt ekstra flagesalt.
Bag kagen i ovnen i 18-20 minutter, til den har sat sig i kanterne og er let gylden.
Afkøl kagen på en bagerist, og sæt den herefter på køl i mindst 2 timer. Skær kagen i 24 barer inden servering.

Tip!

Du kan bruge lige den type chokolade, som du elsker mest. Prøv evt. chokolade med orangesmag, chokolade med karamel eller hvid chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar