Cookie dough-kugler
3. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De fleste børn elsker kagedej, og kærligheden forsvinder jo ikke nødvendigvis, bare fordi man bliver voksen. Disse cookie dough-kugler er nemme at lave og smager så godt, at det nok er bedst at lave dobbeltportion.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør smør, farin og sukker sammen i en røremaskine i 3-4 minutter.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Hæld mælk og vaniljekorn i smørblandingen under stadig omrøring.
Rør mel og salt i, og bliv ved med at røre, til dejen er ensartet og ikke klistret.
Tilsæt chokoladestykker eller rosiner.
Tril dejen til små kugler, læg dem på et fad, drys med flormelis og stil dem på køl, til de skal spises.
Tip!
Hvis du har mere chokolade, kan du smelte den og dyppe kuglerne heri. Du kan også rulle kuglerne i lakridspulver, nøddeflager eller kakaopulver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på chocolate chip cookies
Powered by Froala Editor