Confiterede svinekæber

Svinekæber er nemme at tilberede, men kræver lang tid i gryden for at blive møre. Den mest almindelige tilberedningsmetode til svinekæber er braisering i øl, rødvin eller bouillon, men her får du en opskrift, hvor den gode kødudskæring confiteres i olie. Resultatet er forrygende - svinekæberne bliver møre som smør med en dyb og intens smag.

Confiterede svinekæber
31-60 min.

(0)

December 28, 2023 af Linn GrubbströmFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Maringeringstid: 1 døgn. Kogetid: 3 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Når man tilbereder svinekæber, plejer man at afpudse dem ved at skære den store sølvsene af. Det behøver du ikke gøre, når du laver confiterede svinekæber. Kødet tilberedes i olien i så lang tid, at man ikke kan mærke senen, når det serveres.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'