Confiterede stikkelsbær med rosmarin

13. september 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Ingredienslisten til denne lille genistreg kan godt være lidt overraskende, men giv alligevel disse stikkelsbær et forsøg ꟷ de vil gøre dit ostebord 100 % bedre!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl stikkelsbærrene, og nip dem.
Hæld dem i en gryde sammen med rosmarin, peberkorn og olivenolie. Lad det varme langsomt op, til olien når ca. 90°, og lad det blive ved den temperatur i 30 minutter. Sluk for varmen, og lad stikkelsbærrene køle af i olien.
Servér dem til gode oste og friskbagt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar