Confiterede stikkelsbær med rosmarin
13. september 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ingredienslisten til denne lille genistreg kan godt være lidt overraskende, men giv alligevel disse stikkelsbær et forsøg ꟷ de vil gøre dit ostebord 100 % bedre!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl stikkelsbærrene, og nip dem.
Hæld dem i en gryde sammen med rosmarin, peberkorn og olivenolie. Lad det varme langsomt op, til olien når ca. 90°, og lad det blive ved den temperatur i 30 minutter. Sluk for varmen, og lad stikkelsbærrene køle af i olien.
Servér dem til gode oste og friskbagt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Stikkelsbærmarmelade med vanilje