Confiterede kartofler

Kartofler stegt i andefedt hedder også confiterede kartofler og er oprindeligt en metode, hvor andelår konserveres i deres eget fedt. Fedtet giver kartoflerne en sprød skorpe og god smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde både.
Læg kartoflerne i en stor pande, der kan gå i ovnen, eller et stort ovnfastfad, og drys med flagesalt.
Fordel andefedtet i fadet, og steg kartoflerne i ovnen i ca. 25 minutter.
Hæld kartoflerne ud på fedtsugende papir, og drys evt. med mere flagesalt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. december 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar