Cocktail med slåengin, vermouth og appelsin

19. februar 2021 af .

Foto: Anders Schønnemann

Nem og lækker drink med slåengin, vermouth og appelsin. Du kan lave din egen slåengin ved at lade frostramte slåenbær trække i en ren gin i 2-3 uger.

Ingredienser

Sådan gør du

Fyld et par isterninger i hvert glas. Hæld 3 cl gin og 3 cl vermouth i hvert glas.
Halvér appelsinen, og pres lidt saft i hvert glas af den ene halvdel. Skær den anden halve appelsin i tynde skiver, og læg et par skiver i hvert glas.
Rør forsigtigt rundt i drinken, og servér den f.eks. som en før middag-drink.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar