Cocktail med slåengin, vermouth og appelsin
19. februar 2021
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Nem og lækker drink med slåengin, vermouth og appelsin. Du kan lave din egen slåengin ved at lade frostramte slåenbær trække i en ren gin i 2-3 uger.
Ingredienser
Sådan gør du
Fyld et par isterninger i hvert glas. Hæld 3 cl gin og 3 cl vermouth i hvert glas.
Halvér appelsinen, og pres lidt saft i hvert glas af den ene halvdel. Skær den anden halve appelsin i tynde skiver, og læg et par skiver i hvert glas.
Rør forsigtigt rundt i drinken, og servér den f.eks. som en før middag-drink.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk