Clubsandwich med kylling og bacon
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sandwichen er for mange en caféfavorit, men den kan også sagtens serveres som aftensmad derhjemme – den smager faktisk bedre hjemmelavet. Denne udgave er med kylling, bacon og karrydressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Pensl kyllingefileterne med lidt olie, og steg dem i 4 minutter på hver side på en grillpande. Krydr med salt og peber.
Læg kyllingefileter og bacon på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag det i ovnen i ca. 8 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt, og baconskiverne er sprøde.
Pil løget, skær det i både, og steg det på grillpanden i lidt olie. Skyl og pluk salaten. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Pensl brødskiverne med olie, og rist dem på grillpanden, til de er sprøde.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med cremefraiche, karry og koriander. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileterne i skiver. Smør dressingen på brødet, og saml sandwicherne med kylling, bacon og grøntsager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk