Clubsandwich med kylling, bacon og æg

Clubsandwich er en af de mest elskede sandwich med kylling og bacon – her opgraderet med æg!

Ingredienser

Udstyr

16 tandstikkere

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180° varmluft. Smør kyllingefileterne med sennep på begge sider, og krydr med salt og peber.
Læg dem i en lille bradepande foret med bagepapir. Dryp med olie, og steg dem i ovnen i 25 minutter.
Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen, ca. 10 minutter.
Skær tomater og hårdkogte æg i skiver. Rist toastbrødet, og smør det med et tyndt lag mayonnaise. Skyl og tør salaten.
Læg en lille håndfuld salat på 1/3 af brødskiverne efterfulgt af tomatskiver, bacon og skiveskåret kylling. Læg en skive brød ovenpå og derefter et lag med æg og emmentaler.
Slut af med at lægge de sidste brødskiver øverst, så du får dobbelte sandwicher. Skær dem i trekanter, og stik en tandstikker igennem hver. Servér evt. en blandet grøn salat til.

Tip!

Brug altid en god mayonnaise, f.eks. fra Hellmann’s – der er stor forskel i smagen!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar