Clubsandwich med hjemmelavet karrydressing
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Clubsandwich er en klassiker med kylling, bacon og karrydressing – her peppet op med rosmarin.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i lidt olie på en varm pande sammen med rosmarinkvistene i 5-6 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt. Stil panden til side.
Steg baconskiverne på en tør, varm pande på begge sider, til de er sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Skyl og slyng icebergsalaten. Skær kyllingefileterne i skiver.
Pil løget, og hak det fint. Steg løget i lidt olie på en pande sammen med karry og spidskommen i 1 minut.
Tilsæt honning. Lad løgmassen køle af i en skål, og vend derefter yoghurt og mayonnaise i.
Rist brødene på en brødrister eller i ovnen. Smør med karrydressing.
Fordel soltørrede tomater, salatblade, kyllingefilet og bacon på halvdelen af brødskiverne, og læg de sidste brødskiver ovenpå.
Tip!
Tryk de færdige sandwicher godt sammen, og skær dem over i 2 trekanter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk