Citrussnaps

25. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En frisk og syrlig hjemmelavet snaps med citron og appelsin samt sødme fra vanilje og sukker. Snapsen skal trække i 2 uger og hvile i yderligere 2 uger.

Bemærk
Trækketid i alt: 4 uger.

Ingredienser

Udstyr

1 enlitersglas med skruelåg

Sådan gør du

Skær citronen i både, og riv skrællen af din appelsin - undgå at få den bitre, hvide del af skrællen med.
Flæk vaniljestangen, og kom citronbåde, appelsinskal, vaniljestang, citronmelisse og sukker i sylteglasset.
Tilsæt alkoholen, og skru låget på. Lad det trække 2 uger.
Filtrér snapsen gennem et kaffefilter eller et rent klæde, og hæld snapsen på flaske eller karaffel.
Lad den færdige snaps hvile i 2 uger. Denne snaps er god til lidt af hvert, da den har både syrlighed og sødme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar