Citrussalat med granatæblekerner

28. februar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Denne friske salat fungerer til alle dagens måltider – selv på morgenbordet! Serverer du vildtkød eller andre kraftigt smagende retter, er dette syrlige indspark det helt rigtige tilbehør.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil alle citrusfrugterne, og skær dem ud i fileter. Anret dem på et fad.
Skyl radicchio, og bræk den i passende stykker. Pil løg, og skær det i tynde ringe, gerne på et mandolinjern. Frigør granatæblekernerne fra skallen.
Fordel radicchio, løg, granatæblekerner og karse oven på citrusfileterne, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og pynt med blomsterkarse.

Tip!

Det tager lidt tid at skære citrusfrugterne ud i fine fileter, men det er lækkert at spise og ser smadderfint ud!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar