Citrussalat med granatæblekerner
28. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne friske salat fungerer til alle dagens måltider – selv på morgenbordet! Serverer du vildtkød eller andre kraftigt smagende retter, er dette syrlige indspark det helt rigtige tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil alle citrusfrugterne, og skær dem ud i fileter. Anret dem på et fad.
Skyl radicchio, og bræk den i passende stykker. Pil løg, og skær det i tynde ringe, gerne på et mandolinjern. Frigør granatæblekernerne fra skallen.
Fordel radicchio, løg, granatæblekerner og karse oven på citrusfileterne, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og pynt med blomsterkarse.
Tip!
Det tager lidt tid at skære citrusfrugterne ud i fine fileter, men det er lækkert at spise og ser smadderfint ud!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk