Annonce

Citrontærte med lakridsmarengs og friske bær

Citrontærte med lakridsmarengs og friske bær
31-60 min.

(1)

March 22, 2020 af AnnonceFoto: Annonce

Dessert til frokosten? Ja tak! Det er påske, og derfor har du den bedste undskyldning for at bringe det søde køkken i spil midt på dagen. Denne citrontærte er udviklet særligt til at komplimentere frokosten, og så tager den sig bedst ud i selskab med påskens traditionsbundne øl.

Se nedenfor, hvordan du laver en lækker tærte, der er en fryd for både øje og gane:

Det er ikke kun frokostbordets fornøjelser, som øl med fordel kan ledsage – øl og dessert kan sagtens gå hånd i hånd. Hvis du laver en dessert med et nedjusteret sukkerindhold og en mere syrlig undertone, vil øllen forstærke sødmen og tilfredsstille dine smagsløg. Pas på med desserter der er for søde og sukkerholdige, det kan det få din øl til at fremstå bitter, da sødmen fra malten overdøves. En tærte med citron og brændt marengs vil derimod udgøre et perfekt balanceret modspil til din øl, så smagsoplevelsen går op i en højere enhed. Det vil være den perfekte afslutning på din påskefrokost, og dine gæster vil med garanti blive imponerede.

Fuldend påskefrokosten med en lækker forret og en fyldig hovedret, der ligeledes komplimenteres af påskens traditionelle gyldne øl. Prøv fx vores opskrift på Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta og Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg.

SERVÈR ØL TIL DIN FROKOST

Øl og påske hænger uløseligt sammen - og det er der en grund til. Øl er med til at fremhæve smagene på ethvert dansk frokostbord, og med Carlsberg Nordics alkoholfrie version kan du give påskeretterne den opmærksomhed, som de fortjener, helt uden at begrænse dig. Vælg en Carlsberg Nordic Ale for en sød, læskede fylde, eller en Carlsberg Nordic Pilsner for den friske fornemmelse af humlens blomstrende duft. Nyd den iskold, og få smagsoplevelsen til at gå op i en højere enhed.

Bemærk:Afkøling: I alt mindst 4½ time.

Ingredienser

personer

Udstyr

Udstyr

  • Tærteform med løs bund, 20 cm i diameter
  • 1 sprøjtepose med tylle
  • 1 lille gasbrænder

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'