Citrontærte med kakaomørdej, chokoladecreme og brændt marengs
Kan du heller ikke altid beslutte, om du har mest lyst til en chokolade- eller citronkage, så lav denne tærte, som er en skøn kombination af begge. Chokolade og citron er et nyt, men vanvittig lækkert match!
![Citrontærte med kakaomørdej, chokoladecreme og brændt marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/citrontaerte-med-kakaomordej-chokoladecreme-og-braendt-marengs_7684.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5953134351860337&fp-z=1)
31-60 min.
(4)
March 27, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 5 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 tærteform med løs bund, 24 cm. i diameter
- 1 lille gasbrænder
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på klassisk citrontærte