Citronstegt kylling og lun squashsalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Citronerne i squashsalaten er med deres friske syrlighed den perfekte ingrediens i retter med fisk eller kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv citronskallen fint. Gnid den revne citronskal godt ind i kyllingebrysterne, og krydr med salt og peber. Brun kyllingebrysterne godt på begge sider i olie på en pande.
Læg et låg på, og lad dem stege i ca. 8-10 minutter, eller til de er lige akkurat gennemstegte. Tag kyllingebrysterne af panden, og hold dem varme.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen, og lad dem dryppe af.
Skyl de grønne og den gule squash, flæk dem på langs, og skrab kernerne ud. Skær squashene i små tern. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl persillen, og hak den fint.
Opvarm en pande med smør, og steg squashternene ved middel varme i 5-6 minutter, til de får lidt farve. Tilsæt forårsløg og pinjekerner, og steg videre i 2 minutter.
Tilsæt den friskpressede citronsaft og den finthakkede persille, tag panden fra varmen, og krydr squashsalaten med salt og peber.
Server kyllingebrysterne med lun squashsalat og kogte nudler.

Tip!

Smagsmæssigt er der ingen forskel på gule og grønne squash, så hvis du ikke kan få fat på de gule, bruger du bare 3 grønne stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar