Citronspecier med pistacienødder
20. december 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Vaniljeprikkede, syrligsøde småkager med crunchy pistacienødder. Så bliver det ikke bedre! De små kager er perfekte på julekagefadet.
Ingredienser
Sådan gør du
Sigt mel og flormelis sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen, til massen er grynet. Saml dejen med æg uden at ælte for meget.
Hak pistacienødderne, riv citronskallen, og ælt pistacienødder og citronskal ind i dejen.
Form dejen til 2 pølser, og pak dem ind i husholdningsfilm. Læg dem på køl i ca. 1 time.
Tænd ovnen på 225°. Skær dejen ud i tynde skiver, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 6 minutter, til kanterne er gyldne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk