Citronpasta med ærter og bacon

En simpel pastaret, men åh så lækker!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær bacon i tern, og steg dem på en pande, til er gyldne og sprøde. Afdryp på fedtsugende papir.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld de frosne ærter ned i kogevandet det sidste minut af kogetiden. Hæld vandet fra spaghetti og ærter − gem lidt af kogevandet.
Hæld spaghetti og ærter tilbage i den varme gryde. Rør æggeblommer, fintrevet parmesan og fintrevet citronskal sammen i en skål, og hæld det i gryden sammen med lidt af det gemte kogevand. Vend godt rundt i spaghettien, så æggeblommerne fordeler sig, og retten bliver lækker cremet.
Smag til med salt, og spæd evt. op med lidt ekstra kogevand, hvis retten er for tør. Anret spaghettien i dybe tallerkener, og drys med bacontern. Kværn peber over retten, og drys evt. med ekstra parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
12. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar