Citronmoussekage med ingefær og citrongelé

En elegant solgul kage, som med sit lille lidt skarpe spark af citron og ingefær vil tage pusten fra dine gæster – på den gode måde.

Citronmoussekage med ingefær og citrongelé
31-60 min.

(7)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling i alt: 5 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 18 cm i diameter
  • lagkageplast til formen (fås fx i Imerco)

Sådan gør du

Tip!

Hvis du ikke kan få fat på ingefærkiks, kan du i stedet bruge almindelige Digestive-kiks og tilsætte 2 tsk. stødt ingefær for at opnå den samme smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'