Citronmarineret lyssej med stegte grøntsager

Den citronmarinerede fisk er nem at tilberede, og så har du lynhurtigt et sundt og mættende måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i både. Rens peberfrugterne, og skyl squashen. Skær peberfrugter og squash i store stykker.
Skræl gulerødderne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og skær det i både. Vend grøntsagerne sammen med oregano, olie, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 20-25 minutter.
Dup fisken tør, og fjern eventuelle ben. Skær fisken i lige store stykker, så der er ét stykke pr. person. Vend dem i mel.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken, og hæld rasp i en anden dyb tallerken. Riv skallen af citronen. Bland citronskal og peber sammen med raspen.
Dyp fisken i æg og derefter i rasp, og steg den i olie og smør på en pande i 3 minutter på hver side.
Skyl og nip persillen. Skyl citronen, og skær den i både. Drys fisken og de ovnstegte grøntsager med persille, og servér citronbåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar