Citronkylling med rosmarin og honning
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Kylling kan alle lide, og det lyse kød får en ekstra god smag, når det steges i ovnen sammen med citron, hvidløg og rosmarin.
Bemærk
Ovntid: 45 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º.
Fordel kyllingestykkerne i et ovnfast fad. Skyl citronerne, og skær dem i halve. Pres citronsaften ud over kyllingestykkerne, og læg de pressede citroner ned mellem kyllingestykkerne i fadet.
Knus hvidløgsfeddene med bagsiden af en kokkekniv, og læg dem i fadet sammen med rosmarinkviste.
Dryp honning og olie over kyllingen, og krydr godt med salt og peber.
Steg kyllingen i ovnen i 40-45 minutter, til den er sprød og gennemstegt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk