Citronkylling med pasta og parmesan

16. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Citronkylling med pasta og parmesan er en nem og lækker omgang til hverdag - eller som lørdagskylling! Gå efter de brede pastabånd, pappadelle, der både ser smukke ud og er gode til at opsuge saucen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i tern. Pil og hak hvidløgene. Skyl squashen, og skær den i mindre stykker.
Steg kyllingeternene i olie på en pande i 8-9 minutter, til de er gennemstegt. Tilsæt hvidløg, squash og fløde de sidste par minutter af stegetiden. Krydr med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Riv parmesanen groft. Skyl og hak basilikum. Vend pasta med citronkylling, parmesan og basilikum (gem lidt til pynt).
Anret i dybe tallerkener, og pynt med parmesan og basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar