Citronkylling med pasta og parmesan
16. februar 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Citronkylling med pasta og parmesan er en nem og lækker omgang til hverdag - eller som lørdagskylling! Gå efter de brede pastabånd, pappadelle, der både ser smukke ud og er gode til at opsuge saucen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i tern. Pil og hak hvidløgene. Skyl squashen, og skær den i mindre stykker.
Steg kyllingeternene i olie på en pande i 8-9 minutter, til de er gennemstegt. Tilsæt hvidløg, squash og fløde de sidste par minutter af stegetiden. Krydr med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Riv parmesanen groft. Skyl og hak basilikum. Vend pasta med citronkylling, parmesan og basilikum (gem lidt til pynt).
Anret i dybe tallerkener, og pynt med parmesan og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk