Citronkage med frosting og kokos

En skærekage smager godt i sig selv, men med en syrlig citronfrosting bliver den endnu bedre. Top også med kokos for ekstra knas og smag.

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande, ca. 18 x 30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet med en elpisker.
Rør fintrevet citronskal i. Pisk æg i 1 ad gangen. Rør limoncello i.
Sigt hvedemel, kokosmel og bagepulver i en skål, og rør det i dejen.
Beklæd formen med bagepapir, og fyld dejen i. Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter. Lad kagen køle helt af.
Rør smør, flormelis, vaniljeessens, fintrevet citronskal, citronsaft og flødeost godt sammen, evt. i en foodprocessor.
Fordel frostingen på den afkølede kage, og skær den i firkantede stykker.
Drys kokosflager og fintrevet citronskal over kagen lige inden servering.

Tip!

Du kan også pynte kagen med lidt revet chokolade i stedet for kokos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar