Citronfromagetrifli med nøddeknas og brændt marengs
Klassikeren, der aldrig går af mode, får her selskab af knasende nødder og sprød marengs, der er perfekte følgesvende til citronfromagens fløjlsbløde konsistens.
![Citronfromagetrifli med nøddeknas og brændt marengs](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/citronfromagetrifli-med-noddeknas-og-braendt-marengs_1237.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.1866455078125&fp-y=0.7669351885756134&fp-z=2.3401885175664097)
0-30 min.
(2)
May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: 2 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en sprøjtepose med stjernetylle
- en lille creme brûlée-gasbrænder
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Nem og lækker appelsinfromage
Powered by Froala Editor