Citronfromage med mandelcrunch og hindbær

14. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Servér den klassiske mormor-dessert med lidt knasende topping og en håndfuld friske hindbær.

Bemærk
Køletid: Natten over

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblasbladene i blød i en skål med koldt vand i ca. 10 minutter. Smelt derefter husblassen i en skål over vandbad.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker i en skål. Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål.
Rør den smeltede husblas sammen med citronsaft i en skål, og rør det straks i æggemassen.
Vend til sidst flødeskummet (gem lidt til pynt) i fromagen, og fordel den i 6 portionsglas. Sæt dem på køl i 3-4 timer, evt. natten over.
Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande. Tilsæt flydende honning, og varm det kort. Hæld flagerne ud på et stykke bagepapir, og lad dem afkøle.
Anret citronfromagerne med lidt flødeskum, og top med mandelcrunch, lidt strimlet citronskal og friske hindbær. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar