Citronfromage med lakridsflødeskum
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Giv den klassiske citronfromage nyt liv ved at servere den med lakridsflødeskum.
Bemærk
Hviletid på køl: 1-2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg husblasbladene i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Pisk æggeblommer og sukker sammen med en elpisker til en luftig, hvid masse. Riv og tilsæt fintrevet citronskal fra halvdelen af citronerne.
Pisk hviderne helt stive i en anden skål.
Pres saften af citronerne – du skal bruge 1 dl citronsaft.
Læg den udblødte husblas i en kasserolle med det vand, der hænger ved. Tilsæt citronsaften, og smelt forsigtigt husblassen ved svag varme.
Pisk husblasblandingen i æggemassen, til du får en ensartet creme.
Vend de piskede ægehvider sammen med æggeblommemassen med let hånd. Fordel fromagen i glas eller portionsskåle. Sæt dem på køl i 1-2 timer.
Pisk fløden til skum, og smag til med lakrids. Anret flødeskummet på fromagerne, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk opskrift på citronfromage
Powered by Froala Editor