Citronfromage med lakridsflødeskum

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv den klassiske citronfromage nyt liv ved at servere den med lakridsflødeskum.

Bemærk
Hviletid på køl: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblasbladene i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Pisk æggeblommer og sukker sammen med en elpisker til en luftig, hvid masse. Riv og tilsæt fintrevet citronskal fra halvdelen af citronerne.
Pisk hviderne helt stive i en anden skål.
Pres saften af citronerne – du skal bruge 1 dl citronsaft.
Læg den udblødte husblas i en kasserolle med det vand, der hænger ved. Tilsæt citronsaften, og smelt forsigtigt husblassen ved svag varme.
Pisk husblasblandingen i æggemassen, til du får en ensartet creme.
Vend de piskede ægehvider sammen med æggeblommemassen med let hånd. Fordel fromagen i glas eller portionsskåle. Sæt dem på køl i 1-2 timer.
Pisk fløden til skum, og smag til med lakrids. Anret flødeskummet på fromagerne, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar