Citronfromage med hvid chokolade og hindbær

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det allerbedste ved citronfromage er den der boblende, luftige fornemmelse, når man tager en bid. Denne opskrift er med hvid chokolade og hindbær, og det gør den bestemt ikke værre!

Bemærk
Hviletid: 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblas i blød i en skål med koldt vand. Del æggene i blommer og hvider. Riv skallen, og pres saften af citronerne.
Pisk æggeblommerne luftige med fintrevet citronskal og sukker, til sukkeret er opløst.
Klem vandet af husblassen, og varm husblassen op i en gryde sammen med saften af citronerne, til husblassen er smeltet.
Hæld citron-husblas-blandingen i de luftige æggeblommer under piskning. Pisk fløden til skum, og vend den sammen med fromagecremen.
Pisk æggehviderne stive sammen med salt, og vend dem i fromagecremen til sidst. Hæld citronfromagen i en pæn skål, og lad den sætte sig på køl i ca. 3 timer.
Pisk fløden til skum, og pynt fromagen med flødeskum.
Riv skallen af citronen fint. Halvér hindbærrene, og fordel dem oven på fromagen sammen med høvlet hvid chokolade, citronskal og citronmelisse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar