Citronfromage med hvid chokolade og hindbær
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det allerbedste ved citronfromage er den der boblende, luftige fornemmelse, når man tager en bid. Denne opskrift er med hvid chokolade og hindbær, og det gør den bestemt ikke værre!
Bemærk
Hviletid: 3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg husblas i blød i en skål med koldt vand. Del æggene i blommer og hvider. Riv skallen, og pres saften af citronerne.
Pisk æggeblommerne luftige med fintrevet citronskal og sukker, til sukkeret er opløst.
Klem vandet af husblassen, og varm husblassen op i en gryde sammen med saften af citronerne, til husblassen er smeltet.
Hæld citron-husblas-blandingen i de luftige æggeblommer under piskning. Pisk fløden til skum, og vend den sammen med fromagecremen.
Pisk æggehviderne stive sammen med salt, og vend dem i fromagecremen til sidst. Hæld citronfromagen i en pæn skål, og lad den sætte sig på køl i ca. 3 timer.
Pisk fløden til skum, og pynt fromagen med flødeskum.
Riv skallen af citronen fint. Halvér hindbærrene, og fordel dem oven på fromagen sammen med høvlet hvid chokolade, citronskal og citronmelisse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk appelsinfromage
Powered by Froala Editor