Citron-cheesecake med Oreo-bund

20. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Cheesecake kan virke som en besværlig kage, men i virkeligheden kræver den minimalt arbejde og giver maksimal smag. Den her version har en dejligt frisk smag af citron og mynte.

Bemærk
Køletid: 3 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Fjern cremen mellem Oreo-kiksene, og læg dem i en blender. Blend kiksene helt fint.
Smelt smørret, og bland kiks, smør og sukker sammen.
Dæk bunden af en springform med et bagepapir. Fordel blandingen i bunden af springformen. Sæt formen på køl.
Tænd ovnen på 175°. Pisk flødeost, cremefraiche, sukker og æg sammen.
Riv citronskallen, hak mynten fint, og vend ingredienserne i cremen.
Hæld cremen i formen, og bag kagen i 40-45 minutter.
Lad kagen køle af i formen på en bagerist. Sæt den derefter på køl i 2 timer.
Pynt kagen med hindbær og mynteblade. Opbevar den i køleskabet, indtil den skal spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar