Chutney med squash
3. oktober 2022
af
Pernille Hoffmann Køppen.
Foto: Pernille Hoffmann/Hoffmann Studio
Har man squash i køkkenhaven er det ofte én af de grøntsager, der er rigeligt af. Squash er forrygende at sylte og smager dejligt både på en rugbrødsmad med pølse eller som spread i en sandwich.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squash, og skær dem i små tern. Skyl peberfrugt, og skær dem i helt små stykker. Pil og hak løg groft.
Kog grøntsagerne i en gryde sammen med vand, eddike og alle krydderierne, og lad det simre i ca. 20 minutter, til konsistensen er let tyk og cremet.
Hæld chutneyen på et skoldet sylteglas, læg låget på, og lad den hvile på køl indtil servering.
Tip!
Hvis chutneyen virker for flydende, kan du jævne den med en lidt majsmel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk