Churros
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Churros eller spanskrør, som de også kaldes, er et hit – særligt i de kolde vintermåneder, hvor de dufter om kap med belgiske vafler og pandekager fra udendørs madboder.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
LAV DE BEDSTE CHURROS
De sprøde spanskrør fås normalt i tivolier og på markeder, men du kan også lave dem hjemme i eget køkken. Vi garanterer, at det bliver en succes!
Har du ikke prøvet at friturestege før, så frygt ej: Det er ganske nemt. Vær sikker på, at olien er varm nok. Det gør du ved at dyppe en tandstikker eller tændstik i olien, og bruser det omkring den, er olien klar.
Steg ikke for mange churros ad gangen, da olien mister varme. Pas også på, når du sprøjter dejen ned i olien – den er meget varm, og du kan brænde dig på den, hvis den sprøjter. Vær derfor forsigtig.
Serveringsforslag
Du kan spise dine churros, dem som de er, men is, chokoladesauce og andre saucer er også lækkert til.