Chorizopølse med tomater, kikærter og brødcroutoner

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den krydrede chorizopølse giver overraskende meget smag til hele retten og får de sunde kikærter til at glide nemmere ned.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizopølsen i 1 cm tykke skiver. Pil og hak hvidløget. Skær brødet i store tern.
Læg chorizoen på en kold pande, og tænd for kogepladen. Svits pølseskiverne i 2 minutter. Læg brød, hvidløg og oregano på panden, og steg, til brødet er sprødt.
Skyl tomaterne, og læg dem på panden sammen med skyllede, afdryppede kikærter. Steg videre i 3-4 minutter.
Drys retten med hakket basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar