Chorizopølse med tomater, kikærter og brødcroutoner
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den krydrede chorizopølse giver overraskende meget smag til hele retten og får de sunde kikærter til at glide nemmere ned.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær chorizopølsen i 1 cm tykke skiver. Pil og hak hvidløget. Skær brødet i store tern.
Læg chorizoen på en kold pande, og tænd for kogepladen. Svits pølseskiverne i 2 minutter. Læg brød, hvidløg og oregano på panden, og steg, til brødet er sprødt.
Skyl tomaterne, og læg dem på panden sammen med skyllede, afdryppede kikærter. Steg videre i 3-4 minutter.
Drys retten med hakket basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk