Chorizo-dogs med syltede jalapenos
6. juli 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
De honningsyltede jalapenos giver både sødme og og et krydret spark til hotdoggen med cremet avocado og smeltet ost. What's not to like?
Ingredienser
Sådan gør du
Kog honning og eddike op i en kasserolle, og lad det simre kort.
Skyl chilierne, skær dem i tykke skiver, og hæld dem i honninglagen. Lad dem simre med i et par minutter. Sluk for varmen, og hæld det hele i et patentglas.
Steg pølserne i olie på en pande i 10-15 minutter, til de er gennemtilberedt og gyldne på alle sider.
Flæk pølsebrødene halvt igennem, og fyld dem med revet ost. Lun dem på grillen eller i ovnen ved 175° i et par minutter.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Skyl og hak forårsløgene. Pluk korianderen groft.
Fyld brødende med pølser, avocado og let afdryppede jalapenos. Top med forårsløg og koriander, og servér straks.
Tip!
En klassisk kålpølse eller wienerpølse er også god i denne hotdog.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk