Choripan
2. august 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Choripan er Argentinas svar på en hotdog. Super simpel og samtidig fyldt med smag fra krydderurtesaucen. Brug alt fra gode surdejsflutes til de gode gamle pølsebrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak krydderurterne. Skyl forårsløg og chili, og hak begge dele fint. Bland det hele sammen i en skål, men hold lidt igen med chilien. Dressingen skal være stærk, men ikke brændende. Tilsæt eddike og olie, og smag til med et nip sukker, salt og peber.
Flæk pølserne næsten igennem på langs, og grill dem på begge sider. Lun brødene, og lav et snit til pølsen.
Fyld brødene med pølse og en gavmild mængde chimichurri, og servér straks.
Tip!
Chimichurri er den perfekte grillsovs til alt fra fisk og grønt til stegt kød, så lave gerne rigeligt og nyd den syrlige, friske dressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk