Choripan

2. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Choripan er Argentinas svar på en hotdog. Super simpel og samtidig fyldt med smag fra krydderurtesaucen. Brug alt fra gode surdejsflutes til de gode gamle pølsebrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak krydderurterne. Skyl forårsløg og chili, og hak begge dele fint. Bland det hele sammen i en skål, men hold lidt igen med chilien. Dressingen skal være stærk, men ikke brændende. Tilsæt eddike og olie, og smag til med et nip sukker, salt og peber.
Flæk pølserne næsten igennem på langs, og grill dem på begge sider. Lun brødene, og lav et snit til pølsen.
Fyld brødene med pølse og en gavmild mængde chimichurri, og servér straks.

Tip!

Chimichurri er den perfekte grillsovs til alt fra fisk og grønt til stegt kød, så lave gerne rigeligt og nyd den syrlige, friske dressing.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar