Chokoladetrøfler med rugbrød
5. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Det gør ikke spor, at kagen er udskiftet med rugbrød i disse trøfler. Sammen med den intense kakao og de søde dadler forvandles kedelige skiver rugbrød til mættende snacks med en dyb og rund smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær dadlerne i mindre stykker. Blend rugbrødet til fine krummer. Riv marcipanen groft.
Blend dadlerne sammen med rugbrød, marcipan, havregryn, smør, syltetøj og 3 spsk. kakao til en helt fin dej.
Sæt dejen på køl i mindst 30 minutter.
Form dejen til 25-30 runde kugler, og tril dem i resten af kakaoen.
Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk