Chokoladetrøfler med karamel og hindbær

2. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Små, fine trøfler med smag af chokolade, saltkaramel og et syrligt strejf af hindbær. De er helt uimodståelige!

Ingredienser

Sådan gør du

Bring forsigtigt fløden til kogepunktet i en gryde. Sæt den til side. Smelt sukker til gylden karamel i en anden gryde.
Tag straks gryden af varmen, og tilsæt den varme fløde lidt ad gangen under konstant omrøring.
Tilsæt glukosesirup og salt. Hak begge slags chokolader fint, og læg den i en skål.
Hæld den varme karamel over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen, indtil massen samler sig og får en blank overflade.
Sæt trøffelmassen på køl i 3-4 timer eller natten over.
Form små kugler a ca. 10 g, og rul dem i frysetørret hindbærpulver. Servér evt. trøflerne til en god kop kaffe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar