Chokoladetrøfler med karamel og hindbær
2. juli 2019
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små, fine trøfler med smag af chokolade, saltkaramel og et syrligt strejf af hindbær. De er helt uimodståelige!
Ingredienser
Sådan gør du
Bring forsigtigt fløden til kogepunktet i en gryde. Sæt den til side. Smelt sukker til gylden karamel i en anden gryde.
Tag straks gryden af varmen, og tilsæt den varme fløde lidt ad gangen under konstant omrøring.
Tilsæt glukosesirup og salt. Hak begge slags chokolader fint, og læg den i en skål.
Hæld den varme karamel over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen, indtil massen samler sig og får en blank overflade.
Sæt trøffelmassen på køl i 3-4 timer eller natten over.
Form små kugler a ca. 10 g, og rul dem i frysetørret hindbærpulver. Servér evt. trøflerne til en god kop kaffe.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk