Chokoladetrøffel med whisky

Kan du lide whisky, kommer de her fyldige chokoladetrøfler nok hurtigt til at blive din yndlingskonfekt. De nærmest smelter i munden og er vanedannende gode.

Chokoladetrøffel med whisky
0-30 min.

(0)

February 23, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Maria Warnke Nørregaard
Bemærk:Køletid: Mindst 5 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Hæld kogende vand over kniven, og tør den af, inden du skærer trøflerne ud. Det er nemmere at skære et pænt snit gennem chokoladen, når kniven er varm. Vask kniven mellem hver omgang, og gentag proceduren, indtil du har skåret alle trøflerne ud.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'