Chokoladetærte med hasselnødder og drømmekagetop

Det er næsten en dødssynd at pille ved den legendariske drømmekage fra Brovst, men her får du den alligevel i en ny og lidt mere luksuriøs variant med sprød mørdejsbund, lækkert chokoladefyld og selvfølgelig den uundværlige kokostop.

Chokoladetærte med hasselnødder og drømmekagetop
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysertid, tærtebund: 1 time. Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en tærteform med løs bund, 24 cm i diameter

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'