Chokoladesticks med varme krydderier
25. februar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Servér de søde chokoladesticks med varme krydderier sammen med varm mælk i krus eller store glas og lidt flødeskum. Efterhånden som I rører rundt i mælken, forvandler den sig til varm chokolade af den mest luksuriøse slags.
Bemærk
Afkøling: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
1 tefilter
9 ispinde af træ
Små silikoneforme, f.eks. fra Blomsterbergs
Sådan gør du
Hak kardemomme, nelliker og kanelstang groft, og fyld dem i et tefilter.
Varm fløden op, og læg tefiltret i. Lad det trække i 10 minutter.
Hak chokoladen fint, og smelt eller temperér den over vandbad.
Tilsæt fløden, og fordel massen i små forme. Drys evt. med pufsukker eller dekorationspynt.
Lad chokoladen sætte sig lidt ved stuetemperatur, og sæt forsigtigt en ispind i hver. Lad chokoladen stivne, og sæt dem køligt ved 16-18°.
Servér chokoladesticks i varm mælk, evt. med flødeskum. Når man rører rundt, smelter chokoladen lige så stille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk