Chokoladesticks med varme krydderier

25. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér de søde chokoladesticks med varme krydderier sammen med varm mælk i krus eller store glas og lidt flødeskum. Efterhånden som I rører rundt i mælken, forvandler den sig til varm chokolade af den mest luksuriøse slags.

Bemærk
Afkøling: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
1 tefilter
9 ispinde af træ
Små silikoneforme, f.eks. fra Blomsterbergs

Sådan gør du

Hak kardemomme, nelliker og kanelstang groft, og fyld dem i et tefilter.
Varm fløden op, og læg tefiltret i. Lad det trække i 10 minutter.
Hak chokoladen fint, og smelt eller temperér den over vandbad.
Tilsæt fløden, og fordel massen i små forme. Drys evt. med pufsukker eller dekorationspynt.
Lad chokoladen sætte sig lidt ved stuetemperatur, og sæt forsigtigt en ispind i hver. Lad chokoladen stivne, og sæt dem køligt ved 16-18°.
Servér chokoladesticks i varm mælk, evt. med flødeskum. Når man rører rundt, smelter chokoladen lige så stille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar