Chokoladesnegle med kanel

3. februar 2023 af .

Foto: Ukendt

Chokoladesnegle er noget for de fleste. Når du bager sneglene i et ovnfad, risikerer du ikke, at al den lækre remonce løber ud.

Ingredienser

Sådan gør du

Lun mælken i en lille gryde. Tilsæt smør, og lad det smelte. Tag gryden af varmen, og hæld blandingen i en skål. Afkøl let, og opløs gæren deri.
Tilsæt sukker, salt, kanel og æg, og rør melet i lidt af gangen. Dejen skal være blød og lækker. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.
Rør smør, farin, kakao og kanel sammen til remonce i en skål. Hak chokoladen fint.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant på ca. 35 x 45 cm. Smør remonce ud på dejen, drys med finthakket chokolade, og rul dejen sammen til en roulade på langs.
Skær dejen i ca. 20 snegle, og læg dem i et stort ovnfad med bagepapir. Sæt dem med 1 cm's mellemrum, så de vokser lidt sammen under bagningen.
Lad sneglene hæve i 20 minutter. Tænd ovnen på 185°.
Pisk æg og vand sammen i en skål, og pensl sneglene med æggestrygelsen.
Bag sneglene i ovnen i 16-18 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl sneglene let.
Rør flormelis og vand sammen i en skål til glasur, og pynt sneglene med glasuren. Smager bedst nybagte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar