Chokoladeroulade med smørcreme
6. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En roulade kan fyldes med alt muligt lækkert, men nogle gange er de nemme løsninger også de bedste. Den her chokoladeroulade gemmer på en klassisk, sød smørcreme, der giver lige præcis tilpas modspild til rouladens bund.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°.
Pisk sukker og æg luftigt. Vend kartoffelmel, kakao og bagepulver i dejen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bag bunden i 5 minutter, eller til den er gylden.
Drys sukker over bunden, og læg yderligere et ark bagepapir over den. Vend forsigtigt bunden på hovedet, og træk bagepapiret på indersiden af.
Pisk smør, flormelis, vaniljesukker og æggeblomme sammen.
Smør fyldet på chokoladebunden, og rul forsigtigt rouladen sammen. Opbevar rouladen i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk