Chokoladeroulade med smørcreme

6. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En roulade kan fyldes med alt muligt lækkert, men nogle gange er de nemme løsninger også de bedste. Den her chokoladeroulade gemmer på en klassisk, sød smørcreme, der giver lige præcis tilpas modspild til rouladens bund.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°.
Pisk sukker og æg luftigt. Vend kartoffelmel, kakao og bagepulver i dejen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bag bunden i 5 minutter, eller til den er gylden.
Drys sukker over bunden, og læg yderligere et ark bagepapir over den. Vend forsigtigt bunden på hovedet, og træk bagepapiret på indersiden af.
Pisk smør, flormelis, vaniljesukker og æggeblomme sammen.
Smør fyldet på chokoladebunden, og rul forsigtigt rouladen sammen. Opbevar rouladen i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar