Chokolademuffins med skildpadder
5. september 2021
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Chokoladetætte muffins med skildpadde-overraskelse toppet med cremet dulce de leche. Hvis disse skønheder ikke kan tilfredsstille dine kagedrømme, er der næsten intet, der kan!
Ingredienser
Udstyr
10 store muffinforme i papir
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde.
Brug en elpisker, og pisk mel, æg, sukker og salt sammen i en skål til en luftig blanding. Vend chokoladeblandingen i.
Stil muffinformene på en bageplade, og fyld dem halvt op med dej.
Stik en skildpadde ned i hver muffin, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af, og
Fordel dulce de leche og hakket chokolade over umiddelbart inden servering.
Tip!
I stedet for udstansede muffinforme kan du sagtens bruge firkantede stykker af bagepapir i en fast muffinform.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem basisopskrift på chokolademuffins
Powered by Froala Editor