Chokolademuffins med skildpadder

5. september 2021 af .

Foto: Winnie Methmann

Chokoladetætte muffins med skildpadde-overraskelse toppet med cremet dulce de leche. Hvis disse skønheder ikke kan tilfredsstille dine kagedrømme, er der næsten intet, der kan!

Ingredienser

Udstyr

10 store muffinforme i papir

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde.
Brug en elpisker, og pisk mel, æg, sukker og salt sammen i en skål til en luftig blanding. Vend chokoladeblandingen i.
Stil muffinformene på en bageplade, og fyld dem halvt op med dej.
Stik en skildpadde ned i hver muffin, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af, og
Fordel dulce de leche og hakket chokolade over umiddelbart inden servering.

Tip!

I stedet for udstansede muffinforme kan du sagtens bruge firkantede stykker af bagepapir i en fast muffinform.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Sådan laver du chokolademuffins

Du kan sagtens bruge opskriften her til at lave klassiske chokolademuffins! Er du ikke til karamel og overraskelser, undlader du blot den del. De chokoladetætte muffins smager nemlig også godt i sig selv, da de er lavet af ægte chokolade og ikke kakaopulver.

De er lynhurtige at bikse sammen, så skal du have kage med i skole, på arbejde eller på picnic, så er det her den bedste opskrift, du kan finde. 

Kagerne holder sig saftige i 3-4 dage, men du kan også fryse dem ned, hvis du har nogle i overskud.

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar