Chokolademousse med kun tre ingredienser
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
Denne chokolademousse er så nem, at du kan nøjes med kun tre ingredienser! Så kan du til gengæld gå all-in på pynten.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive med elpisker i en skål. Tilsæt sukker, og pisk, til det bliver opløst i de stive æggehvider.
Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad, og hæld den ned i de stive æggehvider, mens du pisker.
Sluk for elpiskeren, så snart chokoladen er blandet i hviderne, og fordel derefter moussen i en stor skål eller flere små.
Pynt med nødder, bær eller frisk frugt inden servering.
Tip!
Moussen kan spises straks, men den smager bedst, når den har stået et par timer på køl og har sat sig.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Gateau Marcel - den ultimative chokoladedessert
Powered by Froala Editor