Chokoladelagkage med chokolademousse og hindbærmousse
Den lækreste kage, der imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser og et væld af friske bær på toppen. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag.
![Chokoladelagkage med chokolademousse og hindbærmousse](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/chokoladelagkage-med-chokolademousse-og-hindbaermousse_3392.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6324462890625&fp-z=1)
61-90 min.
(26)
February 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Tid: 1 time og 15 minutter. Afkøling: I alt mindst 7 timer, gerne natten over.
Ingredienser
personer
Udstyr
Mørk kiksebund
- to springforme, 20 cm i diameter
- lagkageplast
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på klassisk Othellolagkage