Chokoladelagkage med chokolademousse og hindbærmousse

Den lækreste kage, der imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser og et væld af friske bær på toppen. Servér kagen i stedet for en traditionel lagkage, næste gang du skal holde fødselsdag.

Chokoladelagkage med chokolademousse og hindbærmousse
61-90 min.

(26)

February 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Tid: 1 time og 15 minutter. Afkøling: I alt mindst 7 timer, gerne natten over.

Ingredienser

personer

Udstyr

Mørk kiksebund

  • to springforme, 20 cm i diameter
  • lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Du skal bruge lagkageplast (ellerkonditorfolie) til opbygningen af lagkagen. Det kan købes i ruller i stormagasiner, isenkrambutikker og på nettet, fx på metteblomsterberg.dk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'