Chokoladekage uden mel og sukker

En klassisk chokoladekage kan være en tung sag med store mængder smør, sukker og hvedemel. Hvis du i stedet søder kagen med dadler og skifter smør og mel ud med olie og mandler, får du en saftig, velsmagende og glutenfri kage, som indeholder sunde fedtstoffer og mætter på den gode måde.

Chokoladekage uden mel og sukker
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 1 time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en aflang tærteform, 10 x 35 cm, eller en springform, 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Chokolade indeholder tilsat sukker, men jo mørkere chokoladen er, jo mindre sukker og jo flere sunde stoffer indeholder den. Vælg derfor gerne mørk chokolade af god kvalitet med 80-85 % kakaoindhold.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'