Chokoladekage med rom og chili
25. oktober 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Svampet og lækker kage med god chokoladesmag og et varmende strejf af rom og chili. Bag den i en randform, så du får en fin rund kage med hul i midten.
Ingredienser
Udstyr
1 randform
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt chokolade og smør sammen over vandbad.
Del æggeblommerne fra hviderne. Rør blommerne i chokolademassen en efter en.
Tilsæt dernæst mel, sukker, vaniljesukker, kanel og chili under konstant omrøring.
Pisk hviderne stive, og vend dem i dejen sammen med rom og appelsinmarmelade.
Smør kageformen godt, gerne en randform, og drys med lidt mel.
Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 45 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk