Chokoladekage med rødbede og chili

9. februar 2023 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Rødbeder gør kagen her ekstra svampet og fyldig, giver den en smuk farve og skaber flere dybe nuancer i smagen. Chili kan ikke smages direkte, men kagen får et lillebitte krydret pift, som passer skønt sammen med chokoladesmagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180° varmluft.
Skræl og riv rødbederne. Hak chilien fint.
Pisk æg og sukker luftigt. Vend rødbeder, chili og olie i.
Bland mel, kakao og bagepulver i en skål. Rør skiftevis melblandingen og mælk i dejen.
Pensl ovnens store bradepande med lidt olie, hæld dejen i, og bag den i ovnen i ca. 35 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar