Chokoladekage med mælkechokoladecreme og flagesalt
(2)
Chokoladekage i lag er en appetitvækkende klassiker, som alle familiens medlemmer hellere end gerne samles om og sætte tænderne i. Med denne chokoladekage, tilsat mælkechokoladecreme og tyk saltkaramel på toppen, får du ikke kun en nem familieklassiker – kagen vil med garanti imponere på Instagram, så lad karamellen løbe ned af siderne, mens du fanger det helt rigtige billede.
Få det søde med det salte til at stå frem på bedste vis i chokoladekagen ved at følge de nemme steps i videoen herunder.
Naturlig saltet med Maldon flagesalt
For at give smagen af den klassiske chokoladekage et spændende pift, tilsætter du lidt flagesalt. Kvalitetssaltet, der er blevet håndhøstet i kystbyen Maldon i England, giver ikke kun et twist til din søde chokoladedrøm, men får også den bedste smag frem i chokoladen, hvilket er den vigtigste grund til at drysse salt på din kage. Flagesaltet giver desuden kagen et smukt udtryk liggende øverst på karamellen.
Ingredienser
Udstyr
- 1 springform, 20 cm i diameter