Chokoladekage med dadler og banan

23. juni 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

En chokoladekage kan sagtens være en rigtig basse uden en masse smør og sukker. Her består dejen af dadler og banan. Frygt ej, begge dele tilføjer rigeligt med sødme, og INGEN går skuffede hjem.

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande, 15-20 cm

Sådan gør du

Læg dadler, bananer og kakaopulver i en foodprocessor eller multihakker, og findel.
Pisk kokosolie og honning let og cremet. Tilsæt æg, og pisk, til massen er luftig og skummende.
Rør banan-dadel-massen i, og vend dernæst sigtet hvedemel samt bagepulver i.
Kom dejen i en smurt bradepande. Bag kagen i 25 minutter ved 200°, og afkøl.
Pynt med mandel- eller hasselnøddeflager, drys med lidt flormelis, og skær i passende stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar