Annonce

Chokoladekage med chokoladefrosting og hindbær

13. april 2021 Af Aller Creative Studio, annonce for Tørsleffs

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 24 cm i diameter
1 sprøjtepose med rund tylle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Blend hasselnødderne fint i en blender.
Hak chokoladen groft, og tilsæt chokolade, smør, sukker, kakao og vaniljesukker i blenderen. Blend ingredienserne sammen til en jævn dej.
Del æggene i hvider og blommer. Tilsæt blommerne i blenderen, og blend dejen sammen.
Pisk hviderne faste og luftige med en elpisker i en skål. Vend forsigtigt dejen og hviderne sammen med en dejskraber.
Fordel dejen i en springform med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter. Lad kagen køle af i formen på en bagerist.
Pisk det bløde smør lyst og luftigt med en elpisker i en skål. Pisk flødeost, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen med smørret i skålen.
Skyl limefrugten, og riv skallen fint. Tilsæt limeskal i frostingen.
Fyld en sprøjtepose med rund tylle med cremen, og pynt kagen med den.
Pynt kagen med friske hindbær, chokoladeperler og frisk skovsyre.<br /> Opbevar kagen i køleskabet, indtil den skal spises.

Tip!

Det er vigtigt, at smørret er blødt, for at frostingen skal blive luftig. Lad smørret stå fremme på køkkenbordet i mindst 1 time, inden det skal bruges. Pisk det lyst og luftigt i 10 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar