Chokoladekage med chokoladefrosting og hindbær
(0)
Har man været på jagt efter den helt rigtige chokoladekage til festen, eller bare til en helt almindelig mandag, så kan jagten nu indstilles. Denne opskrift giver dig nemlig en rigtig svampet chokoladekage med et strejf af vanilje pyntet med silkeblød frosting og friske hindbær. Det er umanerligt svært at forestille sig en situation, hvor sådan et stykke kage ikke ville begejstre!
Vaniljesukkeret, der er brugt i opskriften her, indeholder ægte vanilje fra vaniljestænger, og det gør en stor forskel for smagen. Og i det søde køkken er vaniljen vigtig, da den på mange måder fungerer ligesom salt i det salte køkken: Den understreger og fremhæver smagen i f.eks. en lækker chokoladekage.
Se her, hvordan du laver chokoladekagen:Det er altid rart at servere noget særligt til kaffen, når vi har noget at fejre, og denne chokoladekage ser både overdådig ud - og så er pynten nem at lave. Den fine pynt med den fløjlsbløde frosting med vanilje og chokolade kræver ikke andet end en sprøjtepose og en rund tylle.
Vanila fra Tørsleffs
En god, smagfuld vanilje giver en velkendt, aromatisk og rund smag i det søde køkken. Tørsleffs Vanila, som har været med i køkkenet siden 1926, er lavet med ægte vanilje, så den karakteristiske smag fra vaniljestængerne er bevaret. Denne karakteristiske smag består faktisk af 250 forskellige smagsstoffer, som tilsammen giver den nuancerede og dybe smag, vi kender så godt. Se mere om Tørsleffs Vanila og oplev alle de andre spændende produkter her.
Ingredienser
Udstyr
- 1 springform, ca. 24 cm i diameter
- 1 sprøjtepose med rund tylle