Chokoladegranola med kokos
6. december 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Granola er den amerikanske betegnelse for ristet mysli og indeholder typisk ekstra mange nødder og mandler. Vi har tilføjet kakao, kokoschips og honning for en ekstra lækker smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125°. Hak mandler og nødder groft, og vend mandler, nødder, havregryn, solsikkekerner og havsalt sammen i en skål.
Smelt kokosolien i en lille gryde, og rør den sammen med honning og kakao.
Hæld olien over de tørre ingredienser, og vend det godt sammen. Fordel ingredienserne på en bageplade med bagepapir.
Bag granolaen i ovnen i ca. 40 minutter. Vend et par gange undervejs.
Lad granolaen køle af, og vend den med kokoschipsene. Servér gerne granolaen med yoghurt og friske bær eller frugt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Grundopskrift på hjemmelavet granola