Annonce

Chokoladefudge med to slags nødder

Chokoladefudge med to slags nødder
0-30 min.

(1)

November 1, 2021 af AnnonceFoto: ANNONCE

Det er højtid for lækkerier! Og chokoladefudge er en af de helt nemme at trylle frem i køkkenet, så det er en god go to i den søde juletid. Det kræver kun få ingredienser: kondenseret mælk, chokolade og smør – og herefter er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi har valgt et lækkert, sprødt miks af ristede nødder, som giver den bløde fudge knasende modspil.

Chokoladefudge er den perfekte blanding af den intense-smelter-på-tungen chokoladesmag og den silkebløde fornemmelse af karamel. Og her er det altså den kondenserede mælk, der hjælper os på vej. I traditionelle fudgeopskrifter skal der nemlig smeltes sukker, og så bliver den præcise temperatur lige pludselig meget vigtig for resultatet. Når man i stedet bruger kondenseret mælk, er resultatet så godt som sikkert hver gang – og man behøver ikke bekymre sig om termometre.


Se bare her, hvor let det er at lave chokoladefudge: 


Kondenseret mælk er egentlig blot koncentreret komælk, der er sødet med sukker, og var en løsning på tidligere tiders problemer med at opbevare mælk, uden den blev sur. I nogle lande i Asien er det stadig den foretrukne mælk til kaffe og te (det smager i øvrigt også forrygende!).

Tørsleffs kondenseret mælk

Udover at være genial til at lave en nem og lækker portion chokoladefudge er Tørsleffs Kondenseret Mælk også velegnet til et væld af forskellige desserter og kager som f.eks. Banoffee Pie, kokosmarkroner og Key Lime Pie. Brug den også i tærtefyld, i den hjemmelavede is eller som lækker sauce direkte på is, pandekager eller vafler. Se mere om Tørsleffs kondenseret mælk og oplev alle de andre spændende produkter fra Tørsleffs her.


Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner


Måske du også kan li'