Annonce

Chokoladefudge med to slags nødder

1. november 2021 Af Aller Creative Studio i samarbejde med Tørsleffs

Ingredienser

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, indtil de brune hinder løsner sig. Gnid hinderne af i et rent viskestykke, og hak nødderne groft.
Hak pistacienødderne fint.
Hak chokoladen, og hæld chokolade og kondenseret mælk i en gryde. Smelt chokoladen i gryden på lav varme, imens du rører rundt.
Tilsæt smørret i gryden, når chokoladen er smeltet. Rør forsigtigt rundt, til smørret er smeltet. Vend halvdelen af hasselnødderne i gryden.
Læg et bagepapir i et ovnfast fad, ca. 20 x 30 cm. Hæld fudgen i formen, og fordel den i et jævnt lag, ca 2. cm tykt.
Drys resten af hasselnødderne, pistacienødderne og havsalt over fudgen.
Sæt fudgen i køleskabet i 4 timer. Skær fudgen i firkanter med en skarp kniv. Opbevar fudgen i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar